I. Uitvoering van diensten

Lennart M. Photography, professionele fotograaf, stemt ermee in om foto's te maken op verzoek van de klant, met ruimte voor artistieke expressie. Lennart M. Photography verbindt zich ertoe om foto's van hoge kwaliteit te maken en zal professionele bewerking gebruiken om digitale beelden te bewerken. Een digitale preview, in lage resolutie en voorzien van watermerk, zal worden bezorgd binnen de 15 dagen na opdrachtdatum.

II. Betaling

Op het moment van de boeking gaat de klant akkoord met een niet-restitueerbare aanbetaling van 25% om de datum van de opdracht vast te leggen. Het aanbetalingsbedrag zal worden toegepast op de kosten van de opdracht. De klant gaat ermee akkoord om het resterende saldo over te maken na ontvangst van de digitale preview. Na ontvangst van betaling zullen de foto’s verder worden verwerkt en worden afgeleverd.

III. Annuleringsvoorwaarden

Aanbetalingen worden niet terugbetaald. Als de annulering wordt geïnitieerd door de fotograaf, wordt het totaal betaalde bedrag, inclusief de aanbetaling, binnen 5 werkdagen na de annulering terugbetaald.

IV. Beeldenarchief

Alle afgewerkte beelden worden afgeleverd via WeTransfer downloadlink / USB-stick. Eventuele aanpassingen kunnen worden doorgegeven tot 1 maand na afleveren van de foto’s. Het aanmaken van een fotoalbum en/of bestellen van fotoprints, is inclusief de servicekost. De kostprijs van deze producten zal op factuur worden geplaatst en dient te worden voldaan door de klant alvorens deze in productie gaat. U kan van deze service tot 12 maanden na de opdrachtdatum gebruikmaken. Lennart M. Photography kan niet garanderen dat de foto’s na deze periode nog worden bewaard.

V. Gebruik van foto’s

Lennart M. Photography legt zich toe om foto’s te maken met een artistieke expressie en zijn nooit de bedoeling om iemand te kwetsen. Foto’s waar geen personen op zichtbaar zijn, mogen worden gebruikt en gedeeld, maar niet worden verkocht tenzij met schriftelijke goedkeuring van Lennart M. Photography.