Partners

Adresgegevens

Triumph Assenede - BMC BV
Stoepestraat 7L,  9960 Assenede, België

info@bmc-assenede.be

http://www.bmc-assenede.be/

 

 

 

Naast de volledige modellenreeks van Triumph is er steeds een grote keuze aan Triumph-kledij en -accessoires voorradig. Bovendien is BMC Assenede gespecialiseerd in het ombouwen en personaliseren van custom bikes.

Klantenevent @ Kinepolis Gent - "No Time to Die"

In totaal zijn er op de set van ‘No time Die’ acht van deze modellen gebruikt. Vijf daarvan zijn rijp voor de schroot, maar dit is één van de drie die het filmavontuur overleefd hebben. Hij werd speciaal van Parijs naar Assenede ‘overgevlogen’.


Adresgegevens

Caro Notte
GSM.: 0483 41 18 90

eenkopjecaro@outlook.be

http://www.eenkopjecaro.be/

 

 

 

Bij "Een kopje Caro" ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar lekkere, eerlijke koffie. Heeft u graag bonen of liever gemalen? Geen probleem. Wij malen deze vers voor u. Ook andere producten verkrijgbaar zoals siropen.


Adresgegevens

Kevin Symons

 

GSM : 0485 14 22 39

Attack is een vzw opgericht door en voor motorrijders en circuitrijders. Wij gaan tour-evenementen en circuit-evenementen meerijden en organiseren. Dit is een racingteam voor motorfietsen

29 juni 2021

Het gebruik van de foto's op Social media is uiteraard toegestaan. Let wel, deze worden u GRATIS aangeboden. Wees begripvol en begin niet met het croppen van de foto's om het logo er af te hebben tot er niets meer van de foto overblijft. Wil je geen logo op de foto?  Stuur ons een bericht en dan bekijken we samen wat er mogelijk is. 

Bedankt voor het begrip!! 

12 mei 2022

https://drive.google.com/drive/folders/1LcWoi9Hmy7AIJha_RnCxlAxXcWOEwr_Z?usp=sharing


Adresgegevens

Ducati Gent

Oude Eedstraat 9, 9810 Eke, Belgium

 

Op de '3th Ducati Global Conference' mochten wij de mooie award 'Most improved dealer' in ontvangst nemen. Deze award bevestigt ons groeiend succes en is een bewijs van onze sterke marktpositie binnen het Ducati Dealer netwerk North Europe.

Deze erkenning staat voor onze dagelijkse inzet, correcte service, professioneel team, stijgend marktaandeel, vooruitstrevende toekomstvisie, …

Panigale V4s


Adresgegevens

DB Automotive

Aartstraat 47, 9310 Aalst

GSM: +32 477/56.52.06

 

Aan- en verkoop van alle tweedehandswagens en bestelwagens
Export naar alle landen
Detailing, cleaning, coating

 

 

DNB Racing is een klein bedrijfje dat race onderdelen verkoopt voor quads en motos. Wij bouwen quads ook om zodat ze klaar zijn voor de cross. Ook zijn wij geïnteresseerd in de aankoop en verkoop van 2dehands quads, zowel crossquads als 4X4 quads. Als u vragen heeft over onderdelen, quads,... gelieve ons te contacteren via dnbracing70@yahoo.com

Mercedes C63 AMG


 

 

 

Adresgegevens

Moto's Thomas
BE 0453.765.802

Leopoldlaan 79, 9500 Ophasselt

 

Tel : 054 30 06 30

GSM Thomas: 0488/47.20.79

GSM Andy: 0483/03.86.01 

 

motos.thomas@telenet.be

 

DE SERVICE VAN MOTO'S THOMAS... DE GROTE TROEF!

"Wij zijn officiële verdeler van Kawasaki baanmoto's en quads, scooters van Vespa, Piaggio en Aprilia, in 2dehands vindt u zowat alle merken bij ons in de winkel. Een bezoekje zal dus zeker lonen. (bijna alles kan ook gefinancierd worden bij ons ter plaatse in de winkel)

Vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op een complete service. Onze mekaniekers zijn 'kenners' met een hart voor moto's. Zij kennen uw machine van binnen en buiten en wees maar zeker, zij weten maar al te goed wat u van hen verwacht.

Een goed onderhoud is noodzakelijk voor uw veiligheid en om uw machine 'top' te houden. U krijgt daarom bij de aankoop ook steeds een zeer deskundig advies. Onze 'bikemecanics' beschikken over de modernste apparatuur om uw machine volledig op punt te zetten."


Adresgegevens

She Fit's
Brugsevaart 8 
9030 Gent (Mariakerke)
09 279 83 46
info@shefits.be

"She Fit’s is een sportclub uitsluitend door en voor dames. Bij She Fit's bent u als vrouw, aan het juiste adres om op een ontspannen manier aan uw lichaam te werken, u heerlijk te laten verzorgen Of gezellig onder dames een gezond drankje te komen drinken in de bar.

In onze club staat kwaliteit en persoonlijke coaching centraal. Wij geloven dat alles gaat om balans. Regelmatig sporten, gezond eten en voldoende ontspannen. Een gezonde lifestyle om te kunnen genieten van het leven."


Adresgegevens

CUSTOM EXHAUST BVBA

Brielwegel 1b
9990 Maldegem, BE

Tel.: + 32 50 71 31 62 
Fax: + 32 50 71 73 43 

BE 0664 853 341

1)  KWALITEIT

Skytune is alom bekend voor het monteren en vervaardigen van inox/Rvs uitlaten met een hoogstaande kwaliteit en sublieme afwerking. Zij zijn als enige bedrijf in België, Nederland en Frankrijk TUV gecertificeerd wat hen de mogelijkheid geeft uitlaten met homologatie attest aan te bieden. Zij streven steeds naar innovatie op de allernieuwste modellen. Klantvriendelijkheid en perfectie staan bij hen hoog aangeschreven.

2) GROOT AANBOD

Skytune heeft een dealernetwerk van + 160 verdeelpunten die met hun producten werken. Deze zijn vooral gevestigd in België, Nederland, Frankrijk, Engeland, Griekenland maar ook in Martinique, Australië en de VSA hebben zij enkele dealers. Hiervoor hebben zij een permanente stock liggen van om en bij de 30.000 uitlaten en sierstukken. Zij kunnen dan ook een 97% garantie op stock geven met levering binnen de 24 uur.


Vlaanderen Zingt organiseert samen met een heleboel steden en gemeenten meezingevenementen vol sfeer en ambiance. Tijdens de meezingavonden van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal. De bezoekers zingen samen populaire liedjes die tot het collectief geheugen behoren. Het repertoire bestaat uit zowel Nederlandstalige als Engelse en Franse liedjes. 

Vlaanderen Zingt is in enkele jaren tijd uitgegroeid tot het grootste openlucht meezingfeest dat de mensen het plezier van zingen wil laten herontdekken, los van overtuiging, leeftijd of afkomst. Vlaanderen Zingt is dan ook totaal ongebonden en volledig a-politiek van opzet. Overal in Vlaanderen kan je er ook volledig gratis naar toe.


Adresgegevens

Nieuwstraat 7

9230 Wetteren

 

Tel.: 09 366 78 46

 

eethuisdimis@telenet.be
http://www.eethuisdimis.be

 

Welkom Welkom in ons gezellig en kindvriendelijk restaurant met ruime speel -en videohoek. Gemakkelijk toegankelijk via onze ingang voor-en achteraan. Er is een ruime parking voorzien aan de achterzijde van het restaurant.

 

 

 

Gesloten op woensdag & donderdag


Adresgegevens

Wichelsesteenweg 100, Lede 9340

GSM: +32471866784
E-mail: info@TR-PremiumCars.be

Elk merk is ter beschikking bij ons, toch gaan wij vooral stock wagens aantrekken van merken zoals: Mercedes, Bmw, Audi, Volkswagen, Lexus, Maserati, Porsche, Mini, Land/Range Rover, Volvo, Alfa Romeo, Jaguar, Infiniti,…

Uw favoriete wagen is onze zoektocht, u kunt namelijk naast onze stock ook altijd terecht bij ons voor een specifieke wagen waar u naar op zoek bent. Op deze manier kunnen wij u een betere prijs geven dan vele andere garages, en krijgt uw droomwagen dezelfde behandeling als onze stockwagens. (Europese Import is hierbij geen probleem)

BMW 116d M-pack